Järvamaa Kutsehariduskeskus ja Järvamaa haigla viivad ellu koostööprojekti “Cleaning in Healthcare – upgrading cooperation, standarding and learning”(Puhastusteenindus tervishoius – koostöö, standardite ja õppimistaseme tõstmine) mille rahastab Erasmus+ programm 268 955 euroga

Kooli arenguosakonna juhataja Valev Väljaotsa sõnul on tegemist Eesti mõisteski ainulaadse projektiga, kus lisaks koolitusele ka hinnatakse ja analüüsitakse puhastustrende tervishoius ning nõudeid, mida selline töö võib esitada.

Puhastusteeninduse eriala arendamisele suunatud koostööprojekti rahastab Erasmus+ programm 268 955 euroga.

Projekti üks põhipartneritest on Järvamaa haigla ning eesmärgiks on tõsta puhastusteenindajate oskuste taset töötamiseks tervishoiuasutustes. Koostööpartnerid on veel Eestist, Taanist, Soomest ja Prantsusmaalt.

Projekt “Cleaning in Healthcare – upgrading cooperation, standarding and learning”(Puhastusteenindus tervishoius – koostöö, standardite ja õppimistaseme tõstmine), on suunatud puhastusteeninduse eriala õpetamise ja praktilise väljaõppe taseme tõstmisele ja puhastusteenindaja eriala spetsialiseerumisele tervishoiuasutuses töötamiseks. Projektigrupi moodustavad kutseõppeasutused, hariduse edendamise organisatsioonid, haiglad ja puhastustööde ettevõtted, hindavad üheskoos ja analüüsivad puhastustrende tervishoius ning nõudeid mida selline töö võib esitada.

Projekti käigus soovib Järvamaa Kutsehariduskeskus lähendada ka koostööd kooli, tervishoiuasutuste ja puhastustööde firmade vahel.

Projektitöö on planeeritud ajavahemikul 1. oktoober kuni 30. september 2016.
Allikas Järva Teataja